Mange løbere er vanedyr, der altid løber de samme steder. År ud og år ind på samme rute og i næsten samme tid. Men der ligger mange fantastiske oplevelser og venter derude, når man løber på opdagelse i sit nabolag og finder nye vejer, stier eller bare løbebart terræn. I går var jeg en tur syd for Køge, nærmere betegnet Strøby Egede hvor Kenneth Kofod, lige havde lavet sin egen trailmarathon-rute i “baghaven”. Som tidligere elite mountainbike-rytter og nu minimalist-løber havde han udforsket sit lokale hood og til sidst fået sammensat godt 42 km blandet underlag, fra sand og skovbund, over skovstier til grusveje og lidt asfalt og brosten.

Vi var 5 som havde takket ja til invitationen om et socialt marathon, med en guidet tur rundt i Vallø storskov og omegn. Den lovede regn holdt sig væk og vi havde en super fed tur rundt i skoven. Jeg kan næsten ikke komme på en bedre måde at tilbringe søndag formiddag på end at forcere brombærkrat på blød skovbund i godt selskab. Kenneth kammerat Ulrich havde ofret sig for fællesskabet og cyklet ud og sat depot op i skoven. At vi så først ramte det efter 32 og ikke de varslede 21 taler vi ikke om 😉 Chips, vingummi, piratos, vand og RIGTIG cola – sådan skal det være 🙂 Der er en lille video her: https://vimeo.com/38729421

Efter godt 4 timers eventyr sluttede festen i Kenneth´s køkken med hjemmeristet og brygget feinsmecker kaffe. Tak for en super arrangement og ditto selskab 🙂 Mere af den slags…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s