Outdoor Extreme Sports der bla. importerer Inov-8 bød her til aften på et ganske solidt alternativ til X-factor hjemme foran flimmeren, nemlig Trailfactor ude i skoven. 5, 10 eller 20 km. trailløb med mulighed for at teste Inov-8 sko og pandelygter fra Løberen.

Med godt baskede stænger hang jeg med rundt på den lange tur. Kanon hyggeligt med en del kendte ansigter og en masse nye. Efterfølgende var der drinks og knas i showroomet. Kunne (næsten) ikke forestille mig en bedre fredag aften 🙂

Stemningsreportage her: https://vimeo.com/39084063

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s