Efter at have modtaget kritik for manglende gennemsigtighed af hvilket udstyr jeg modtager og hvilke firmaer jeg reklamerer for har jeg valgt at ligge en “disclaimer” på min hjemmeside:

“Min ambition med denne side er udbrede kendskabet til trailøb, fortælle lidt om hvad jeg selv går og roder med og forhåbentlig være med til at inspirere jer der kigger med. Denne side er ikke lavet for at jeg skal tjene penge på den eller for at jeg kan rage gratis udstyr til mig.

Jeg vil gerne gøre alt så gennemsigtigt som muligt. Danmark er et lille land og få at undgå at (flere) folk får ondt i røven må jeg hellere skærer tingene ud pap:

Her på siden finder Du links via af partner-ads.com til internet butikken Racegear.dk
Dette er primært ment som en service-oplysning, da jeg tit og tæt bliver spurgt om hvor man køber grejet henne. Det har aldrig været for at score kassen men udelukkende for at støtte et firma der tager sporten seriøst og bakker op om danske trailløb og adventure races. Hvis der skulle komme lidt knaster ud af det vil pengene gå ubeskåret til betaling af: web-domæne, Vimeoprofil, kamaraudstyr og lign. der vil være til gavn for brugerne af denne side.

Siden jeg startede “trailløberen” på facebook og siden her, har jeg gennem mit netværk modtaget følgende grej og startnumre uden beregning:
CEP sport Danmark: CEP Kompressiontights og Quad-sleeves
Extreme Sports: 1 par Inov-8 sko, 1 Inov-8 rygsæk, håndholdt flaske, væskebælte og væskeblærer fra Nathan, OR regnjakke, Aclima Warmwool trøje
Amer Sports: 1 Salomon rygsæk
Marathonsport: 2 drikkedunke, 1 par Merrell Trailglove
Tourismus Wipptal: Startnummer til Østrigsk Mesterskab i Skiorientering
Jesper Halvorsen: ziplock plastposer

Det nye “Team Suunto” er stadig i opstartsfasen og i det omfang jeg modtager sponsorater den vej rundt vil jeg ligge det frem på siden her. Mit Suunto Ambit ur har jeg selv købt og betalt.

Siden her vil løbende blive opdateret for at holde kortene så åbne som muligt…”

13 kommentarer

 1. Havde jeg vidst jeg ville blive blandet ind i alt dette, havde du fået lov til at betale for poserne 🙂

   1. Ja, vor herre bevares – typisk Jantelovs-Danmark – har sku’ aldrig tænkt at beskrivelserne på din hjemmeside om udstyr skulle tolkes således – og hvis endeligt, hvad så’, vi læsere har jo stor nytte af at læse om andres erfaringer.
    De kritiske utilfredse læsere kan vel blot finde den information, de så gerne vil ha (siden de følger din side) et andet sted.

    Morten Hasselbalch

 2. Desværre er det nødvendigt. Men fortsæt endelig med at inspirere os andre asfaltfræsere til mere NATURlige løbeomgivelser. Jeg tror nu nok at de fleste kan sortere i det – men måske kunne du overveje at “teste” andre produkter end blot Inov’s?

  Er tværtimod “skuffet” over at du ikke har fået mere ud af din indsats med at promovere trail 🙂

 3. Hvor er det latterligt at det skal være nødvendigt! Takker for inspirationen og håber ikke at fjolser i små sko på vejen, fjerne din motivation.

 4. Jeg er sq lidt rystet over at dette er nødvendigt. Tak for en super-cool side med masser af fed info om en sport – som pt er en lille subkultur med en enorm energi og kraft – men som HELT ÆRLIGT også er for de “få rå” indtil videre. Risikoen / muligheden for at blive rig og berømt på dette område er nok begrænset og står langt fra mål med det arbejder som du og andre ild-sjæle ligger i at udbrede kendskabet… keep up the good work!!

 5. Jamen jøsses da. Folk har da godt nok ondt et vist ømtåleligt sted. De skal da vist passe deres eget. Om så du fik alt betalt til dine aktiviteter – hva så. Det er sgu da bare fedt, når man har kæmpet og trænet så hårdt til at være, hvor du er nu, at der er mulighed for sponsor en gang imellem. Fedt da!!! Hvem modtager ikke gaver en gang imellem for sit arbejde/gøren. ?
  Jeg nyder da ihvertfald godt af dine Info på Fjæset og kigger da med på billeder. Jeg har altid løbet, men er forholdsvis ny indenfor trail og ultra og derfor så suger jeg næsten alt til mig, hvilket inspirere mig meget og lysten blir kun større af, at se dine billeder på dine ture og så skal jeg liiiiige ud og løwe en bette tur. 🙂
  keep Up the good work. 🙂
  Ku håbe på lidt fællestrail i det nordjyske en gang, så den nye ku prøve at komme med de hårde hunde en gang. 🙂
  Thomas

 6. Hej
  Janteloven er sku en underlig størrelse af og til! Jeg syntes du ligger rigtig mange fede ting ud og det indspirerer i hvert fald mig så tak til dig og forsæt det gode arbejde!!!
  Dbh Peter

  Ps…håber du får masser sf fede ting du kan teste da det jo også er til gløde for mig at læse dine kommentarer

 7. Halløj
  Personligt elsker jeg at læse om hvad du laver og hvilket udstyr du bruger og ikke mindst erfaringerne med dette. Jeg er herre hamrende med om du får det eller selv betaler, da jeg (måske naivt?) antager at du kun gider det der virkelig er godt og værd at bruge.
  jeg syntes dit indlæg (dette) er et rigtig godt svar til kritikken, men at du iøvrigt bør være ligeglad med hvad andre har af negative holdninger og meninger og focusere på os der har lyst til at læse dine indlæg. Med hensyn til uret vil jeg iøvrigt gerne høre om dine erfaringer med det, inden! jeg fiser ud og køber et. 😉
  Vh
  Frank

 8. Når du afprøver/anmelder/omtaler grej og sager, så er det meget rart at vide hvis det er foræret eller sponseret.. det kan jeg ikke se noget galt i at man som læser gerne vil vide. Lukkethed omkring hvor grejet kommer fra gavner efter min mening ingen parter.

 9. Moses det gør sku helt ondt at læse. Kan det virkelig være en nødvendighed? Få dog alt det gratis du kan komme i nærheden af – du gør så enormt meget for alle os andre via inspiration, spirit og ikke mindst giver du faktisk ting væk selv.
  Hvis nogle (assholes) skulle være i tvivl om din integritet kunne de jo tag at læse mere end en anmeldelse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s