Mærkede for alvor effekten af langtidstræthed på gårsdagens halvlange (19km.) tur i St. Dyrehave. Det var som en tung dyne dækkede alt og lagde en dæmper på enhver form for fart og friskhed. Ingen ømhed, blot en fornemmelse af batteriet stadig ikke var kommet over 30 % i genopladningen.

Derfor blev dagens træning byttet ud med en “vær god ved dig selv dag” med en 5 km. tur i rask gang efterfulgt af frokost og god underholdning. Bl.a. den her med triatleten Jens Toft http://www.youtube.com/watch?v=XOmfP7QTbik&feature=youtu.be

Lysten til at træne fejler heldigvis ikke noget, nu får kroppen lige lidt tid til at komme sig helt. Programmet frem mod Hammertrail om 2 uger byder kun på kortere ture. Er spændt på om der overhovedet er noget fart i benene ved næste uges 2 afdelinger af Salomon Trailtour i Marselisborg og Hvalsø. Time will tell… Nå men jeg skal lige nå en video mere og en morfar inden børnene skal hentes…

2 kommentarer

 1. Hej Moses.

  Bruger du andet en din erfaring til at planlægge din formkurve og udtrapning op til store events?

  Jeg selv bruger Training Peaks til at analysere mig fattique, og for at se på hvad der skal til for at ramme nogle gode ben når de mere vigtige events skal finde sted. Det er lidt nørdet, og selvfølgelige lidt lettere da jeg træner på cyklen (med watt måler), men det skulle også kunne anvendes til løb.

  Du kan evt. forsøge at google lidt om TP performance Manager, og den indeholder smarte udtryk som TTS (Training Stress Score), ATL (acute training load), CTL (cronic training load) samt TSB (training stress balance)… tænker at især folk som udfører din træningsmængde, kan have glæde af et systemtsom kan hjælpe med at forhindre overtræning… 🙂

  Ellers tak for god læsning her på nettet…

  -Clas-

  1. Jeg kører 100 % på fornemmelsen i kroppen sammenholdt med erfariger fra tidligere, og det virker for mig 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s