Igår var en fantastisk dag, med en lille road-trip til Samsø sammen med 3 gode venner. Jesper og Aleksandar (fra Team Suunto), Claus (fra Posemand.dk) og jeg var taget til Nordspidsen af Samsø for at scoute inden Trailcamp.dk til oktober.

Efter et hurtigt stop på Hotel Nordby kørte vi til topen af Ballebjerg, Samsø´s højeste punkt 64 m.o.h. med udsigtstårnet fra 1920. Herfra løb vi en helt utrolig flot tur rundt i bakkerne og på stranden.

Se videoen fra turen her:
Se alle billeder fra dagen her:

Aleksandar løb bare med en snickers i lommen (hvor vi andre løb med rygsæk) men han var ikke helt så kæk efter vi havde løbet i 2 timer. Heldigvis var der kun en kort løbetur tilbage til Hotel Nordby hvor vi fik en velfortjent pizza og en Samsø øl på Aerobar

Det blev en lang inden vi var hjemme på stenbroen igen men nu glæder Vi os bare endnu mere til at skulle lave “Trailløb på første klasse” til oktober sammen med Inov-8. Ses vi?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s