Kære trailentusiaster, løbere, venner, familie og andet godt folk 🙂 I forbindelse med min deltagelse i Ultra Trail du Mont Blanc har jeg har lavet denne indsamling til Danske Hospitalsklovne da jeg synes det er en vigtig sag, som jeg håber I vil bakke mig op i at samle ind til. Jeg løber fordi det gør mig glad og ikke med det hovedformål at samle penge ind. Men hvis jeg kan bruge min egen egoistiske passion til at gøre andre glade eller gøre syge børns tilværelse lettere, ville det være skønt 😀

Støt mig ved at donere et bidrag med dit betalingskort her på min indsamlingsside og læg samtidig en hilsen eller kommentar til mig og andre, der ser min indsamling.

Jeg håber vi når indsamlingsmålet, men uanset om vi gør eller ej, går pengene fra min indsamling til Danske Hospitalsklovneog vi gør en kæmpe stor forskel. Efter du har støttet, tryk da del på Facebook for at lade andre vide at du har doneret – måske vil din støtte inspirere andre i dit netværk til også at gøre en forskel. Tak for dit bidrag og opbakning…

Venligst Moses Løvstad aka “Trailløberen”

LINK TIL MIN INDSAMLING HER

Link til Danske Hospitalsklovne

Foto: Naomi Von Wettstein

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s