Det er med stor glæde at jeg kan præsentere den nye samarbejde jeg har indgået med LØBEREN. Synergi´en mellem “Trailløberen” og LØBEREN er rigtig god. Ud over at være landsdækkende (næsten – Bornholm mangler ;-)) er LØBEREN rigtig stærke på trail, orienteringsløb og natural running hvilket går godt i spænd med mine værdier og der jeg gerne vil hen.

Den første frugt af samrbejdet kan allerede ses i form af min nye blog på LØBEREN´s hjemmeside nemlig den første blog med en kort præsentation og og den andet om Ultra Trail du Mont Blanc

Der kommer mange spændende ting fremover bl.a. workshops om trailløb i Din lokale LØBEREN senere på året…

Mine aftaler med Team Suunto og Inov-8 fortsætter som hidtil 🙂

Så er løbetøjet i trykken hos Løberen i Lyngby

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s