Så er vi igang igen… Ugerne siden UTMB er gået med at starte nyt arbejde (pyha) plus en masse spændende projekter ved siden af. Den sidste planlægning af Trailcamp.dk i Nordby Bakker på Samsø om 2 uger, Mænd.Mod.Kræft trailløbet (med Krætens Bekæmpelse) i november, oplæg til workshops med LØBEREN og sidste nye skib i søen, nemlig ultraløbet Inov-8 Fyr til Fyr på langs af Bornholm til april næste år. Over 100 tilmeldinger (og dermed udsolgt) på under en uge, siger vel lidt om at det går den rigtige vej med den danske trailscene i øjeblikket. Desværre falder løbet sammen med Tejn IF´s Crossmarathon, som er et af mine favoritløb. Det var på ingen måde tilsigtet ligesom den lidt kinky drejning det tager når man googler fyr til fyr. Når f€%& nu det. Det bliver et brag af et løb med nok det hårdeste felt nogensinde samlet til et (trail)ultraløb i Danmark. Jeg glæder mig rigtig meget til at vise min “barndoms gade” frem, selvom det jo ikke er trail hele vejen (desværre).

Så der har ikke været så meget tid til min egen træning, hvilket egentligt har passet fint med at benene stadig har været mærkede efter UTMB. Lårene har det fint nu men læggene driller stadig lidt. Har dog fået løbet godt 70 k den sidste uge og en god del i udfordrende tempo (læs: træningspartnere med blæs på:-) og ca. halvdelen med pandelygte. Ja det er ved at være den tid hvor det hele bliver mørkt og koldt. Men jeg glæder mig faktisk til vinteren, selvom den vil indeholde en del flere løb end jeg er vant til. Kan egentlig godt lide at have en lang træningsperiode over vinteren til at bygge tingene op. Men nu bliver det mere eller mindre bare at tage den fra løb til løb indtil næste sommer. Og så lave lidt tilretninger undervejs. Hvilket også er helt fint. Løbskalenderen ser indtil videre sådan her ud… Det overordnede mål er at lære mest muligt, komme frem til næste års UTMB i absolut topform og have det sjovt på vejen 🙂

3 kommentarer

 1. Hej Moses 🙂
  Det lyder som om du går en spænende tid i møde, og ikke mindst til næste år med alle de løb.

  Pt. kan jeg desværre ikke lige løbe så meget, men gå er en mulighed og nu hvor vi flytter så tæt på Åsen (500m) så skal der virkelig vandres igennem..
  Ved du om det er et ok alternativ at gå mange timer i stedet for løb, vil det være nemmere at komme tilbage til løb hvis jeg går meget?

  Tulle

 2. Hej Tulle.
  Det jo ikke helt de samme muskler man bruger, men man kan se at selv de bedste løbere inden for trail-ultraløb bruger vandring (eller powerhiking) aktivt til genopræning efter skader. bl.a. Anton Krupicka – http://antonkrupicka.blogspot.dk/
  Allan Carlsen (tidligere landsholdsrytter i MTB og Cykelcross og nr. 5 til Hammertrail) havde en ret interessant idé om at den optimale måde at træne til lange løb med meget lav risiko for skader ville være at gå lange ture i rask tempo og kun løbe korte intervaller på op få minutter. Det giver egentlig ret god mening. Til de løb jeg træner til går man (selv de bedste) mere end 30 % af tiden så uanset er det vigtigt at træne at gå langt.
  P.S. Jeg er misundelig på din nye baghave. Åsen, Lellinge og Vallø storskov er da perfekte træningsrammer 🙂

  1. Hej Moses
   Ok det lyder rigtig godt, for lige nu er jeg i en fase hvor der kun skal vandres et stykke tid inden løb kommer på programmet igen 🙂 så det er rart at høre.
   Ja vi er heldige med lejligheden det er så skønt at bo så tæt på skoven.
   Lige nu låner vi et hus i Greve nede ved stranden fordi lejligheden ikke er helt færdig med at blive sat i stand, så det er heller ikke så dårligt at bo ved vandet.

   Allan Carlsen kender jeg godt, han har været medlem af vores TRIklub nogen år tilbage, har trænet en del med ham før i tiden inden han rejste til Tyskland for at køre MTB 🙂

   Det bliver rigtig godt med det løb på Bornholm, Kristian glæder sig vildt meget til at deltage og nu med optimale træningsmuligheder i baghaven 🙂

   Vi ses
   Tulle

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s