Når folk vælger at samle penge ind til velgørenhed i forbindelse med løb bevæger de sig på en knivsæg. Tit kammer det helt over og stinker langt væk af selv-promovering. Når nogen påstår at de udelukkende løber for at samle penge ind til andre mennesker, står jeg helt af. Alligevel vågede jeg pelsen i forbindelse med min deltagelse i Ultra Trail du Mont Blanc og lavede indsamlingen til fordel for Danske Hospitalsklovne. Takket være bred støtte fra venner i (trail)løbemiljøet, Outdoor Extreme Sports auktion om et par Inov-8 sko, og velgørenhednumre til ultraløbet Inov-8 Fyr til Fyr” har vi nu indsamlet næsten 11.000,- til glæde for syge børn i Danmark. Det er jeg faktisk rigtig stolt over. Tusind tak til alle som har bidraget 🙂

Til UTMB løb jeg med det her (hvide) armbånd og støttede de franske hospitalsklovne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s