Mit ”Trailløberen” projekt rammer en ny og vigtig milepæl 1. November. Her starter jeg som butikschef for Salomon Store i København. På mange måder et drømmejob, hvor jeg vender ”hjem” til sportsbranchen efter toethalvt år hos A.P. Møller – Mærsk. Jeg glæder mig rigtig meget til de nye udfordringer med et seriøst og markedsførende brand og til at blive en del af den store Salomon familie.

Men intet valg her i livet er uden fravalg og jeg er lidt trist over at forlade det gode samarbejde med Outdoor Extremesports som ambassadør for Inov-8. Særligt Knut Korczak har været en uvurderlig støtte og sparringspartner gennem de sidste par år. Vi fortsætter dog samarbejdet omkring ultraløbet ”Inov-8 Fyr til Fyr” på Bornholm til april 2013.

Det betyder jo ikke at jeg kun vil snakke Salomon, men at Du nok skal skærpe dit eget ”Bullshit-filter” for det jeg kommunikerer fremover 😉

Så glæder jeg mig til at Dig i Salomon Store…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s