hillbilly

”I et land uden høje bjerge…” – må vi gøre noget andet for at blive klar til løb som Transgrancanaria, Inov-8 Fyr til Fyr og Salomon Hammertrail osv. Derfor inviterer Trailløberen til bakkeløb, i samarbejde med: Salomon Store, Løberen, CEP og Teko.

Konceptet er enkelt: Vi mødes ved en lokal bakke og den som kommer på toppen flest gang på en time vinder. Ingen startgebyr – ingen præmier – ingen brok 🙂 (Det vil dog være lidt små lodtrækningspræmier efter hvert løb). Hver tur til toppen af bakken giver et point og den som har flest point efter de 4 afdelinger vinder ”Årets Hillbilly” eller ”Årets Hillbunny” 2013.

Salomon Store Hillbilly – Amager Fælled – 4. feruar.. Vi mødes ved Danhostel Copenhagen (http://www.danhostel.dk/amager), Vejlands Allé 200, 2300 Købehavn S. Det er inden for gåafstand af Sundby Metro St. og Bus 4A kører lige til døren. 4. Februar, Kl. 18.30. Starten går kl. 19.00 i de Amagerkanske Alper.

CEP Hillbilly – Hersted Høje – 18. februar. Vi mødes ved Naturcenter Herstedhøje (http://www.naturstyrelsen.dk/Naturoplevelser/Undervisning/Naturskoler/Hovedstaden/NaturcenterHerstedhoeje/), Herstedhøje Allé 1, 2620 Albertslund. 18. Februar. Kl. 18.30. Starten går kl. 19.00.

Teko Hillbilly – Bagsværd – 25. februar. Vi mødes på P-pladsen ved Skovbrynet St. på Frederiksborgvej (lige ved Afkørsel 7 på Hillerødmotorvejen) 25. Februar, kl. 18.30 og jogger i fælles flok til bakken.

Løberen Hillybilly Finale – 11. Marts. Vi mødes kl 18.30 på P-pladsen ved toppen af Geels bakke på Kongevejen (http://www.climbs.dk/geels_bakke.php) der ligger inden for gå-afstand af både Virum og Holte St. 11. marts, Kl. 18.30 og følges ned til bakken. Starten går kl. 19.00

Husk godt humør, pandelygte, skiftetøj og drikke til efter løbet.

Brug af stave er tilladt.

P.S. Det er bare noget Vi leger 🙂

3 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s