32602_179193598899874_766059280_n

“Man kunne jo skrive en hel roman om den utrolige oplevelse det var at løbe fyr-til-fyr i går – fantastisk natur, medløbere med fysisk og mentalt overskud til at række ud og hjælpe andre i nød, den skarpe planlægning og alle de søde hjælpere. Essensen af det hele er bare et dybfølt tak og en taknemmelighed over at have været med. Man skulle tro, at man var tømt for alt, da man klaskede hænderne på Hammer Fyr, men jeg var fyldt af indtryk og menneskelig varme.” – Claus Georg Kjær

“Tak for et godt løb. Utroligt smukt!” – Daniel Ditlev

“Tusind tak for et helt fantastisk løb i dag” – Morten Alhede

“Jeg vil gerne takke samtlige deltagere, løbeledelsen og heppere for at, gøre dette løb til en af de aller smukkeste og hårdeste løb jeg nogensinde har deltaget i. I var alle helt fantastiske.” – Benni Vesterskov

“Mange tak for et fantastisk løb, den lange tur fra Skive i det mørke Jylland var hele turen værd. Klart den bedste løbe oplevelse til dato, og tak til alle de flinke mennesker jeg mødte på turen” – Niels Henrik Hammer

“Det blir’ ikk’ meget bedre. Tusind tak til alle.” – Pia Joan Sørensen – nr. 2

“Så ved vi, det er sandheden, det med “danmarks smukkeste ultraløb”. Tak til Moses, Jesper og alle som hjælp til i dag. Jeg vil altså gerne ud og løbe det igen i morgen, men kroppen siger nok nej til det. Tillykke til Kenneth, Dorte og også alle, som løb deres første ultra i dag.” – Tracy Høeg – nr. 3

“Tillykke til alle jer der gennemførte Ultraløbet Fyr til Fyr Et rigtig godt arrangement. Vi ses til næste år!” – Team CEP

“Sidder med et smil på læben efter et super fedt og gennemført arrangement. Som min løbemakker (Niklas) altid har sagt, så er det Danmarks smukkeste sted, og det viste du os med en fantastisk rute og vejret havde du også sørget for at viste sig fra den smukkeste side. Vi kommer med garanti igen til næste år. Godt arbejdet til dig og dit Crew ikke mindst.” – Peter Lundgaard

“Også tak herfra for et super godt arrangement. Fantastisk rute i en flot flot natur!. Må bestemt være Danmarks smukkeste ultraløb i et dejligt simpelt setup!” – Carsten Borgund Hansen

“Super mange tak for et kæmpe flot arrangement! Taknemmelige hilsener til Moses og hele crewet, for det store arbejde med at få Fyr-til-Fyr 2013 på benene og afviklet på bedste vis. TAK! PS: jeg stiller gerne op igen næste år, hvis I skal bruge en løber til at lukke alle lågerne :D” – Henrik Hammer Berthelsen – Sidste mand i mål

“Stor tak også fra mig. Det var en fantastisk måde at få lov til at træde ind i ultraløbsverdenen på. Og hermed en opfordring til alle om at få sig meldt til til næste års udgave :-)” – Torben Meldgaard

“Tak for et super godt trailløb! Jeg kommer igen til næste år ingen tvivl om det.” – Kenneth Kofod – Vinder og hurtigste mand ved fyret i 5:06

“Tak herfra – dette var min første ultra, og det var en fantastisk oplevelse, har stadigvæk smukke billeder af Bornholm på nethinde.” – Warny Saurbrey

“Ett äkta svenskt “tack så mycket” för ett superarrangemang med en fantastiskt smuk bane.” – Björn Folbert

“Jeg syntes at løbet+Moses skal nomineres som årets løbebegivenhed! TAK for en super fed rute og godt humør i målområdet!” – Niklas Rudi

“1000 tak for en fantastisk arregement:) Tak til alle jer der har lagt et stort arbejde i at få dette løb på benene 🙂 Vi skal helst sikkert deltage næste år :)” – Tulle Sølyst Jeberg

Tak fra mig. jeg havde en fantastisk ultra debut. så tak for det kæmpe arbejde i arrangører har lagt i det intet kunne have været bedre.” – Torben Riesgaard Petersen

Super fedt løb på bornholm! 60km og første kvinde i mål ved hammer fyr! 5.46 var tiden! Stort!” – Dorte Dahl

“Tak for en helt igennem fantastisk oplevelse og et på alle måder super fedt arrangement ” – Søren Kudsen

“I dag var dagen hvor jeg gennemføre mit første ultra trail løb på Bornholm. 60 km på en helt fantastisk rute. Dagen rummer mange indtryk. Naturen, møde med mange trail venner og bekendte og ikke mindst at have gennemført i 6.37. Jeg måtte stå og tude lidt da jeg kom i mål. Speciel tak til Moses for at arrangeret dette fantastiske løb og tak til alle der har hjulpet til JesperThomas.” – Claus Geisler

“…..En weekend jeg ALDRIG glemmer.
Jeg fik for 7 måneder siden tilmeldt mig et løb på den smukke klippeø, og som lynhurtigt blev legendarisk. Med lidt frygt for at forventningerne ikke blev indfriet i det hyped løb som SÅ mange glædede sig til, kan jeg kun sig at det GJORDE det sku og så ret meget mere til 🙂

Så Moses LovstadThomas DupontJesper HalvorsenUlrich Petersen Stine Sophie Winckel og alle jer andre der gjorde det for os. Klap jer selv på skuldrene og hinanden. Uden jeres setup, havde vi ikke fået den vilde og store oplevelse. I kan sku være pisse stolte af jeres indsats 😉
En kæmpe tak til:
Alle dem jeg delte hytte med, hilste på ruten, bornholmere der klappede af os undervejs, jer der klappede mig i mål. Ja alle de jeg har hilst på under hele weekenden. Uden jer havde jeg aldrig fået min bedste, hårdeste og sjoveste løbetur nogensinde. Og at det så var min Ultra debut med det fedeste 60 km på kontoen nogensinde, gør det hele bare en sindsygt vildere. Et fest fyrværkeri af oplevelser :-).

Af Hele mit Hjerte TUSIND TUSIND tak ♥

Og også en hjertens tak til alle der har sendt mig hilsenerne via forskellige medie over weekenden. Glemmer jer aldrig :-)” – Kenneth Andersen AKA Trailturtle

1 kommentar

  1. Tusinde tak for en fantastisk oplevelse. Hold nu kæft, hvor var det fantastisk og hvilken natur. Stor stor ros og kæmpe skulderklap til Moses og co for et fedt arrangement. Fedt at se alle de løbeglade tosser, som mig selv der bare syntes at det er det fedeste i verden. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s