page20_blog_entry1_1

Nu hvor Tejn IF har lanceret et 2-dages etapeløb Bornholm rundt er tiden vel moden til at annoncere at jeg lørdag den 9. november samler 10-15 af landets aller hurtigste trail-ultraløbere til løb hele vejen øen rundt i et huk. Klassisk “fat ass” stil uden startgebyr og præmier. Vi kalder det “Krøllebølle Trail Invitational” og feltet tæller bl.a. Kenneth Kofod, Leon Skriver og Allan Lyngholm plus dansk mester på 100 k Pia Sørensen. Vi har været igang med projektet siden marts og havde ingen information om at TIF havde noget undervejs. Hvis Du er en af de hurtige og syntes det lyder sjovt så send mig en besked…

Som mange af jer ved er jeg ikke den store fan af etapeløb hvor man skal slæbe alt sig lort (pardon my french), men jeg ønsker selvfølgelig TIF held og lykke med løbet. Tror det er det er fantastisk mulighed for at opleve Bornholm på en ny måde og samtidig prøve kræfter med etapeløb. Se med om TIF´s Trail Coast Bornholm her: http://www.tejnif-lob.dk/trailcoastbornholm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s