TIF

Farcen fortsætter. Jeg havde lidt på fornemmelsen at løbeudvalget i Tejn IF havde flere horn i siden på mig og nu kom skeletterne da ud af skabet. Nedenstående mail blev her til aften sendt til TIF´s bestyrelse med anmodning om at jeg skal ekskluderes af min egen klub. Det har jeg selvfølgelig et par kommentare til:

Flere af de nedenstående udsagn er fejlagtige eller direkte usande:

1. Jeg kunne selvfølgeligt ikke drømme om at blande mig i tidstagningen til et løb. Faktum er at de 3 forreste løbere (Salomon Hammertrail 50 miles 2013) blev vist forkert p.g.a. for dårlig afmærkning og jeg som tilskuer tilbød at hjælpe med at identificere 3 løbere som i forvirringen var løbet uden om måtterne. Desuden er det 3 af mine gode løbevenner blev vist forkert, hvilket gør påstanden mere absurd. De 3 uheldige blev i øvrigt “præmieret” med 10 min. tidstraf hvilket kostede Christian Grøn Nørfelt podiepladsen.

2. Jeg har på intet tidspunkt kaldt min dækning af Hammertrail for “officiel”. Til gengæld nåede min dækning/reklame for Hammertrail under løbsugen 64.000 i “reach” på facebook og jeg modtog efter løbet tak for indsatsen fra TIF løb.

3. Da vi fik ideen til Ultraløbet Fyr til Fyr, var der ingenting på nettet (eller andetsteds) om andre løb ved det navn. Efterfølgende fik jeg besked om at at SAAN-løberne havde fået ideen til et løb af samme navn, men da havde vi allerede solgt samtlige startnumre .

4. Grunden til jeg valgte at lave en trailcamp på egen hånd, var at jeg mente jeg kunne lave noget som var bedre. Vi skruede ned for distancerne, opgraderede på alle punkter og skiftede den fugtige sovesal kælderen ud med at leje et helt hotel. Og i stedet for en “træningslejr” lavede vi et luksus koncept med fokus på teknik og løbestil. Således at deltagerne fik nye redskaber med hjem i rygsækken. Intet havde været lettere end at lave campen på Bornholm, men netop for ikke at blive udråbt som copycats valgte vi Samsø til vores arrangement. Ved vores “Trailløb på første klasse” var der i øvrigt (modsat TIF trailcamp) hverken alvorlige skader eller overbelastninger.

5. Har ved flere lejligheder drøftet et samarbejde med TIF løb. Senest talte jeg med Lene om tidstagning (til Fyr til Fyr 2014) da jeg overnattede hos hende privat ved Trailcamp i marts 2013. Lavede tidligere en aftale med Kim Rasmussen at Fyr til Fyr skulle være kvalifikationsløb til Hammertrail og vi lånte TIF´s trailer ved selve løbet (og tak for det).

6. “Har ikke bidraget positivt til klubbens udvikling” – say what? Jeg har været indvolveret i at hjælpe klubben på samtlige 3 TIF Trailcamps og ikke misset chancen for at lave reklame for klubbens arrangementer. Bare prøv at google “Tejn IF løb” og se hvor mange af mine billeder der dukker op…

Så skulle den ged være barberet – Nu skal der løbes…

Venligst Moses Løvstad

“Kære Moses og Bent Pedersen, formand for Tejn IF og den øvrige bestyrelse i Tejn IF Tejn IF/Løb indstiller hermed til Tejn IF bestyrelse at udelukke Moses Løvstad som medlem af Tejn IF jf. § 4 i foreningens vedtægter.§ 4 et hvert medlem, som modarbejder foreningens interesser, kan ved den samlede bestyrelses beslutning udelukkes af foreningen indtil næstfølgende generalforsamling, som afgør, hvorvidt det udelukkede medlem kan optages i foreningen. Beslutningen om endelig udelukkelse vil blive taget på et ekstra ordinært bestyrelsesmøde en af de nærmeste dage. 

Til begrundeles for udelukkelsen er: ·        

Blander sig i tidtagningen ved Salomon Hammer Trail, med det resultat at 3 løbere ikke kommer over tidtagningsmåtterne·        

Påtager sig rollen som officiel ”opdater” ved Salomon Hammer Trail på egen side på FB (trailløberen) uden at kontakte Tejn IF/Løb·   

Fremhæver sit eget løb ”fyr til fyr” for udgåede løber ved Salomon Hammer Trail·

Vælger at kalde sit løb ”fyr til fyr” på trods af at der bliver gjort opmærksom på at der er et løb på Bornholm ved samme navn·         Tejn IF/Løb bliver stillet til ansvar af andre klubber på Bornholm, da navnet ”fyr til Fyr” blive brugt·        

Vælger selv at blive løbsarrangør på Bornholm·        

Vælger at ligge sig klods på af Tejn IF/Løb trail-koncept i privat regi·        

Vælger at kalde Tejn IF/løb Trail Camp for ”Monkey Class” og egen Trail Camp for ”1. class” i de sociale medier· 

Har på intet tidspunkt kontaktet Tejn IF/Løb om vi ville være medarrangører eller på andre måder samarbejde·        

Vælger at blive ved med at arrangere løb på Bornholm, altså direkte konkurrence mod sin egen klub·        

Har ikke bidraget positivt til klubbens udvikling 

Med venlig hilsen Jakob Vestergaard, Kim Rasmussen & Lene MøllerTejn Idrætsforening/løbwww.tejnif-lob.dk”

1 kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s