IMG_2997

2014 sæsonen begynder at tage form og man skal være hurtig hvis man man vil have adgang til de fede løb langt ude i horisonten. Vacuumet som jeg havde frygtet (og mange havde advaret om) efter så stort et løb som Tor de Geants er udeblevet. Ja det er da det ultimative bjergløb men jeg har stadig masser af appetit på at løbe. Længere og hårdere er ikke altid ensbetydende med gode oplevelser og den største tilfredsstillelse bagefter. Så i fremtiden vil jeg nok blande tingene lidt mere end tidligere.

Det bliver sværere end jeg troede at holde antallet af løb nede. Oprindelig havde jeg satset på bare 3 løb i 2014, velvidende om at man ikke kan være på toppen i mange løb over sæsonen. Men lysten til nye oplevelser har vejet tungere end fornuften (igen). De sidste 2 år har jeg f.eks. valgt Thy Trailmarathon fra da det ligger ugen inden Transgrancanaria. Men det er et løb jeg virkelig ser frem til at løbe i et hjørne af landet man ikke ellers lige kommer forbi.

På Gran Canaria løber jeg som en del Skandia Adventure Team sammen med (en af Danmarks bedste adventureracere) Thure Kjær og ireren Eoin Keith Som var nr. 20 i UTMB i år (og tidligere er blevet 5´er ved 24 timers VM og nr. 12 ved VM i trailløb) Så der er podie-potentiale i holdkonkurrencen 🙂

Til Junut står den på revanche (Læs beretningen fra mit løb til Junut 2013 her) og allieret med min tro væbner Ravn Hamberg, skal det nok blive godt 🙂

foto

Indtil videre står menuen på:

The Spine – 431 km / 4 UTMB point. Non-stop vintertrailløb i Storbritanien i januar.

Thy Trail Marathon – Danmarks barskeste marathon i februar.

The North Face Transgrancanaria – 125 km. / 7500 m+ / 4 UTMB point i marts

JUNUT 230 km. / 7000 m+ / 4 UTMB point i april.

Og så håber jeg på at få start i

Vermont100 i USA og Ultra Trail du Mont Blanc

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s