foto 2

På lørdag den 9. november er vil jeg hjælpe nogle af mine gode løbevenner med et forsøg på en ny såkaldt (supported) FKT (Fastest Known Time) på kyststien Bornholm rundt. Planen er at løbe fra Gudhjem kl. 5 mod uret rundt. Løberne er Claus Rasmussen aka Posemand, Knut Korczak, Jens Krieger Røyen og Pia Joan Sørensen med Morten Schrøder og jeg som support.

Jeg tror det bliver rigtig hyggeligt og forhåbentlig lærer jeg noget til mit eget forsøg på ruten senere. Er stadig lidt ærgerlig over at det ikke lykkedes i sommers da Ravn jeg skulle løbe med blev skadet 4 dage før (og jeg var ikke parat på at forsøge solo). Men de forberedelser og scouting i den forbindelse kan forhåbentlig komme os til gavn nu 🙂

Undervejs vil jeg opdatere fremskridtene på Trailløberen på facebook og TrailMoses på Twitter. Du kan læse mere om FKT generelt på siden her. Stay tuned…

foto 4

2 kommentarer

  1. meget spændende. Kunne I ikke skrive lidt om det udstyr de forskellige har valgt til turen? Sko, jakke, rygsæk, væskesetup mm. Kunne være spændende at se 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s