fotoSüdtirol Ultra Skyrace 2013.

Det er ingen hemmlighed at 2014 har været et lorteår for mig indtil videre. RTC (refuse to continue) / skade i foden til Spine Race, en disk ved Transgrancanaria (vi købte en is og en cola undervejs og det må man ikke i Spanien – fy fy) og “skikkelig julling” til Vestfold Ultra Challenge i Norge hvor jeg bare fik stryg på en rigtig hård rute. Derudover har jeg hevet stikket på to løb jeg havde tilmeldt mig (Junut 230 km og Mont Blanc Marathon 80 km.) og det ser ud til at min betændte svangsene også sætter en stopper for årets eneste rigtige “løber-løb” Vermont 100 i USA om 3,5 uge.

Men det har ikke lagt en dæmper på motivationen, selvom jeg har indset at jeg i fremtiden skal gå efter færre løb. Det vidste jeg egentligt godt i forvejen men nu blev jeg så mindet om det igen. Håber at jeg lærer af det fremadrettet og ikke forsøger at tage munden for fuld (igen). Derfor er alt fokus nu på at blive helt frisk og frejdig. Så løbskalenderen ser således ud:

IMG_4371Ravn Hamberg på dag 5 af Tor de Geants 2013.

 

PTL (La Petite Trotte à Léon) – 306 km / 28.000 m+ / 4 UTMB point. På Team Ultracup.dk sammen med Fabricio Bastian. Det er mere en udfordring end et løb og er storebroren i UTMB (Ultra Trail du Mont Blanc) familien. Der er hverken tidstagning eller klassificering. Man har 141 timer til at finde rundt på ruten og komme tilbage til Chamonix. Og det er ret bogstaveligt da man selv skal finde vej, på små stier og i super teknisk terræn. Steigeisen til sne og is er et must og søvn kan man kigger i parlør´en efter… Glæder mig rigtig meget til en uge i bjergene med Fabricio som jeg løb med på Gran Canaria.

IMG_9820

Efter det gælder ALT forberedelserne til Iditarod Trail Invitational 350 mile (ca. 500 km) i Alaska til marts 2015. En rigtig hardcore vinterløb på sne fra Knik (lige uden for Anchorage) til McGrath på den anden side af “the Alaska-range” bjergkæden. Det er på landet… Der er hverken SPOT-gps-trackere (ikke tilladt ifølge reglerne) eller barnepiger på snescouter. I vildmarken er man på egen hånd. Både en skræmmende men også yderst facinererende tanke 🙂 Her er tidsgrænsen 10 døgn og min største prioritet er et at komme helskindet igennem. Alt andet er bonus 🙂

2016: Spine race – 268 miles (438 km) vinterløb i Storbritanien langs vandreruten “the Pennaine Way”. Ubestridt det hårdeste løb i Europa – punktum. Det kommer jeg helt sikkert til at fortryde… Men sådan en udfordring kan man jo ikke lade ligge 🙂 Eller så kan man – vi for se…

IMG_0083Billede fra en træningstur i Trysil i maj.

1 kommentar

  1. Det kan godt være at det ikke går helt som du gerne vil. Men hold da op nogle vilde planer du har. Håber du fysisk og mental er klar når du skal af sted og at du får nogle fantastiske oplevelser 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s