Utilfredshed med tingenes tilstand kan nogen gange føre gode ting med sig… 
I julen for 8 år siden sad jeg og surmulede over en netop afsluttet OL satsning i windsurfing, der har havde bragt mig så tæt på og så alligevel, så langt fra – det jeg drømte om. 
Sent juleaften meldte jeg mig til verdens største langrendsløb Vasaloppet 90 km, som mit første ultradistance event. Den gang kunne man bare melde sig til få måneder før og ikke som nu hvad de 16.000 startnumre forsvinder på et kvarter. 

Den beslutning har jeg ikke fortrudt og de seneste 8 års rejse ind i ultraverdenen har givet mig mere indsigt og ballast i livet end de foregående 32. 
Jeg har deltaget i nogen af de mest krævende løb på kloden. Det fleste gange er det gået godt men jeg har også måtte indkassere gedigne øretæver undervejs og smagt fiaskoens bitterhed, når min krop er bukket sammen undervejs. Det har egentlig aldrig handlet om at gennemføre det længste eller der hårdeste. Det har blot været en lang gigantisk glidebane med let forandret normalbillede, hvor jeg hele tiden har søgt efter den næste “naturlige” udfordring og del for del pillet forhindringerne på min vej ned, i søgen efter den ultimative naturoplelse.
Min familie har efterhånden affundet sig med at jeg aldrig er hjemme på min fødselsdag i starten af marts efter 2 år med Vasaloppet, 4 år til Transgrancanaria og de seneste 2 i Alaska til Iditarod Trail Invitational. 
Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi regnet med, hvad der er sket i kølvandet på den impulsive vasaløbstilmelding. Men de oplevelser jeg har haft og de mennesker jeg har mødt hinsides komfortzonen, har gjordt mig til et bedre og mere balanceret menneske. Det er jeg super taknemmelig for. 
At kunne sætte den ene fod foran den anden, når det ser aller sortest ud, fordi jeg ved, at bliver jeg ved længe nok, kommer jeg i mål med mit forehavende. Den viden og erfaring er guld værd. Uanset om du er ude i bjergene, i arbejdslivet eller på juleshopping i Bilka med familien 😉
Så tøv ikke hvis du er utilfreds med tingenes tilstand og drømmer om at blive en bedre version af dig sig…
Bon Voyage 😄

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s