Den svenske vestkyst i Bohus Län er et eldorado for alle med saltvand i blodet. Derfor er jeg glad for at kunne præsentere en forlænget weekend med standuppaddeboard-safari blandt klipper og sæler i skærgården nord for Göteborg. 

Hvem: Turen er for alle som bare har padlet en lille smule (svarende til vores Introkursus + Videregående SUP kursus). Vi planlægger dagens tur efter vind og vej og padler i beskyttet farvand, i læ for vind og bølger.

Hvad: 3 dages SUP safari i Bohus Län, med max. 6 deltagere per guide. Overnatning foregår i telt og vi laver selv maden på lejrpladsen.

Hvor: I området mellem Marstrand og Grebbestad, afhængig af vind- og vejr.

Hvornår: Fredag den 30. juni til søndag den 2. juli.

Hvad koster det: 3995,- inkl. leje af padle-udstyr, fuld forplejning, fælles udstyr og guidning.

Hvad kommer oven i: Du skal selv stå for transporten i bil frem og tilbage og rundt i området, hvis vi skal køre mellem stederne. Vi koordinerer selvfølgelig kørslen for miljøets, økonomien og for hyggens skyld.

Hvad skal jeg selv have med: Du skal blot medbringe badetøj (og våddragt hvis du har) samt personligt udstyr (sovepose, underlag og skiftetøj). Hvis ikke du selv har et telt kan du låne et. I god tid inden turen udsender vi en detaljeret pakkeliste.

Alle vores guider er uddannede SUP instruktører under det internationale surf-forbund og benytter kun det bedste udstyr. Vi padler selvfølgelig med vest og leash (fangline – så dit board ikke kan stikke af).

Jeg kender området rigtigt godt efter at have sejlet området tyndt i sejlbåd og kajak og glæder mig til at vise dig den smukke svenske vestkyst. Har du spørgsmål til turen så skriv til moses@lovstad.dk

Meld dig til turen her…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s