20776561_1235989199846726_718832244479691500_o

Det var en stor fornøjelse at lave Ultraløbet Nordkysten for så mange glade mennesker. En særlig tak til “verdens bedste crew” for at gøre det hele muligt.

350 var tilmeldt Ultraløbet Nordkysten. 232 fandt til starten i Hundested og 222 klarede at komme helt til Helsingør for egen maskine. En gennemførselsprocent på over 95% – hvilket er helt exceptionelt godt og stort set ikke matches i andre Ultraløb.

Vores fotograf Stine Sophie Winckel tog en masse fine billeder på dagen, som kan benyttes frit med kreditering af Ultracup og fotografen. Download stemningsbilleder her i høj opløsning.

 

Vi er altid interesserede i at blive bedre, som løbsarrangører så du må gerne sende feedback med forslag til forbedringer til godtsvar@ultracup.dk

20747961_1235988723180107_994921658085679661_o

Hvis du eller andre i din omgangskreds er interesserede i næste års Ultracup kan vi afsløre at datoerne bliver:

Ultraløbet Fyr til Fyr 7. april 2018

Ultraløbet Gendarmstien 9. juni 2018

Ultraløbet Nordkysten 11. august 2018

 

Tilmeldingen til den samlede Ultracup med de gule nummerplader med navn, er åben fra 1. oktober til 1. november. Den første november åbner tilmeldingen til de enkelte løb.

20819209_1235988433180136_4470993002926532326_o

Her er hvad deltagerne sagde om Ultraløbet Nordkysten 2017…

“Puha, det var hårdt idag. Men en fantastisk smuk 60 km rute fra Hundested til Helsingør 80% på stranden..store sten, små sten løst sand, hårdt sand…fuld koncentration ved hvert et skridt. Tak for endnu et fantastisk kyst-løb Moses og Ultra-cup teamet” – Dorte Dahl

“Takk til @moses_lovstad og crewet hans for et meget godt organisert løp! Lite slår ei godt merka løype med hyggelige folk på velfylte matstasjoner. PS til norske løpere: Enkel logistikk med fly og tog gjør Nordkysten til et godt høstløp hos danske ultravenner. Masse nakenbadere så jeg også, hvis sånt lokker”  Sondre Amdahl

“Tusind tak for en fed dag. Og tusind ekstra tak til der fantastiske Crew. Jeres indsats og opbakning er helt fantastisk. I er alle med til at gøre det hele så meget nemmere for os der løber. Uden jer ingen fest for os andre. Respekt og Kudos herfra” – Kåre Jørgensen

“Havde et dejligt løb igår med havet som min rejsemakker. Fandt ud af, at når rejsen intet mål har, bliver processen meget nemmere. En sten ad gangen gav rigtig god mening igår. Af hjertet tak til Moses Lovstad for et veltilrettelagt løb og en fantastisk rute” – Anne Birgitte Krüger

“En såret kriger men jeg er træt og glad …. 1000 Tak til Moses Lovstad og Ravn ikke mindst til ultracup crew for en fabelagtig service i depoterne. Tak fede løb … og jeg må give Moses ret …. Nordkysten var en finale værdig …. og woooow hvor var der mange sten. Jeg er lykkelig for at endelig have gennemført Ultracuppen  .. 3 super fede ultraløb i løbevesten. Tak for en virkelig fed og hård dag på sporet. I havde gjort et godt stykke arbejde med at markere ruten, der var intet at tage fejl af. Tak for denne gang håber vi ses igen” – Helene Svenningsen

“Kære Ravn, Moses og Crew. Tusinde tak for en fantastisk dag igår. Ruten var smuk og løbet var sjovt! Så fik jeg taget min ultraløbs-mødom og det gjorde kun lidt ondt (Også en hilsen til mine nye venner “løbe-ægteparret” Nini og Kevan, for hyggeligt samløb undervejs!) Vi ses SÅ meget igen!” – Nethe Eva Touborg

“Tak for et flot, hårdt og, som sædvanlig, velorganiseret løb. Er ekstra tak til det ekstra depot efter ca. 50 km. De stod lige der hvor man ikke vidste man manglede dem” – Michel Wigant-Bjerre

“Tak, Moses og tak for endnu en fed dag i ultracuppens tegn. Det har været en absolut fornøjelse at deltage i Ultracup.” – Mette Lund

“Det blev til mange timer med sand, sten, glade heppere, opmuntrende frivillige i depoterne. Det var hårdt, men i dag sidder jeg nu med følelsen hvad skal være det næste mål. Kroppen har det fint, lidt øm dog  jeg har mødt en masse nye mennesker der har et drive af den anden verden – sejt i kom og sejt i gennemførte. Tak for en uforglemmelig dag på Nordkysten – tak til alle hjælpere, hepperene og ikke mindst en speciel tak til alle løberne den stemning I lægger i trailmiljøet er sublim – nu  sidder jeg her og glæder mig til hvad I kan finde på næste gang – lidt øm hist og her. Men glad i låget og stolt over at være en del af det tak ses i sporet” –  Carsten Kiørbo

“Tusind tak til alle bag dette hårde og flotte ultraløb – utrolig hygge og god service i depoterne – herligt!” – Claus Pavar

“Først vil jeg sige tak for et fantastisk løb. I har formået at finde den af de smukkeste kyster at sætte os på prøve på. Jeres hold af hjælpere var helt fantastiske, jeg følte mig i trygge og særdeles kompetente hænder. En stor ros til jer og hele holdet” – Klaus Liltorp

“Tusinde tak for et fremragende og ganske udfordrende og ikke mindst et fantastisk sjovt  løb  lidt ømme fødder idag. Skulle vist have haft trailskoene på” – Marianne Rhode

“Tak for en fed og anderledes rute. Tænk at et fladt løb kan være så sjovt ” – Camilla Ståhl

“Tak for et fedt og mega hårdt løb! ” – Jesper Matthesen

20900653_1235988256513487_2427512115092181340_o

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s