11112892_917661231624764_7990153475256827756_o

Vi tilbyder træningsprogrammer skræddersyet og målrettet de enkelte løb (16 uger) eller til hele Ultracup sæsonen (40 uger) med restitution og formtopning i mellem løbene.

Ved Ultracup har vi altid haft en skyhøj gennemførselsprocent. Det skyldes flere elementer. Selvfølgelig de super seje løbere som stiller op og det faktum at man skal fra A til B. Men så gør vi også ALT der overhovedet står i vores magt for at hjælpe deltagerne bedst muligt igennem. Derfor startede vi for nogle år siden med at tilbyde træningsprogrammer op til løbene, som det første og hidtil eneste ultraløb herhjemme.

“Men kan jeg ikke bare løbe?” spørger du måske. Jo det kan du. At løbe mange kilometer er den nemmeste vej at træne op til et langt løb. Problemet er blot, at det kan kun de færreste hverken holde til eller passe ind i en travlt hverdag.

“Men kan jeg ikke bare løbe 70 km træningstur i weekenden?” – Jo det kan du. Men både skadesrisiko og restitutionstid er bare enorm. Derfor kan du ikke umiddelbart videreføre det du kender fra marathon træning, med at løbe en distance på 80% af løbs-distancen i træning.

“Men hvad gør jeg så?” – Ja så tager du princippet om “Run smarter – not harder” i brug. Vores træningsplaner er bygget op af færre og korteretræningspas. Det gør at kvaliteten øges og du bedre kan passe træningen ind sammen med resten af dit liv. Træning skulle gerne være berigende og ikke noget der dræner og ligger hindringer i vejen for dine gøremål og relationer.

 

Det med småt: Træningsprogrammerne forudsætter: At du allerede er godt løbene. Det vil sige at du ubesværet kan løbe i en time 3 gange om ugen og at du har løbet marathon eller lignende inden for det sidste år. 

 

Hvad siger de ude i byen:

“Programmet var inspirerende og anderledes end jeg plejer at træne på. De sidste uger var ret hårde, men kom godt igennem dem” – Jens Broed

“Dit program var en stor inspiration og der var rigtig mange gode råd at tage med” – Troels Roar Johannsen

“Jeg kan varmt anbefale trænings programmet til andre. Selv hvis man ikke er erfaren ud i lange løb.” – Claus Freron

“Jeg syntes det var et godt program for første gang man skulle løbe så lang en distance. Jeg vil helt klart anbefale det til andre nye ultraløbere” – Charlotte Sylvest

“Jeg synes generelt at det var et godt trænings program. Især bakkeintervallerne var effektive!” – Brian Langkær Hansen

“Jeg er super glad. Programmet og temaerne giver ro og det virker.” – Michael Ernst

 

 

Det du får i vores Ultracup træningsprogrammer er:

Let progression i antal og længde på det rolige løbepas som udgør grundstammen i din udholdenhedstræning.

Ugentlige korte og overskuelige styrketrænings øvelser, som  både forbedrer dine chancer for at gennemføre et ultraløb men også bidrager til en bedre hverdag. Specielt hvis du har et stillesiddende arbejde.

En ugentlig højintens træning. Bare lige for at tune motoren og blæse rusten ud af rørene.

Et ugentligt tema som du modtager sammen med programmet. Her behandler vi relevante emner som alle sammen er med til at klæde dig bedre på til at løbe ultraløb.

Men det vigtigste du får er ro i sindet. Når du har lavet ugens træningspas kan du med god samvittighed smide dig på sofaen eller lege med ungerne. Så står vi på mål for at du har gjordt hvad der skulle til for at bringe dig frem til startstregen i den bedste udgave du kan være af dig selv…

 

Du kan tilkøbe programmerne når du tilmelder dig eller i løs vægt på Ultracuppens tilmeldingsside…

 

Rigtig god træning – Ultrahilsner Moses

2 kommentarer

  1. Hej,
    Jeg har tilmeldt mig ultracuppen, og vil egentlig meget gerne tilmelde mig jeres 40 ugers træningsprogram, men er der mulighed for at dele beløbet op i nogle rater.

    mvh.
    Bettina Hammelev

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s