11 kommentarer

 1. Hej Moses.
  Flot hjemmeside du har ,jeg skal bruge et par GAITERS til at løbe i sand med men kan ikke finde
  nogen til sandløb. Hvad bruger du,hvad vil du anbefalde

 2. Hej Moses

  Føger dig på FB. og så jeg kunne spørge dig her… super initiativ.
  Jeg har efter en hel del maraton (2-3 årligt) blevet “lidt” træt af fokus på tempo tempo tempo og løb på landevejen. Derfor besluttede jeg sammen med 2 venner efter Salomons Nat trail løb sidste år i august, at i 2014 skulle vi prøve noget andet. Det blev til en tilmelding til Swissalpine (K78). Og som opvarmning tager vi til Kulle d 31/5 for at løbe Kullamannen. Jeg vil hører om du har nogle råd i forhold til energi indtag op til, under og efter når det er du “lidt” længere løb. Hvor lang tids nedtrapning er nødvendigt inden et løb som K78.. og hvis du har andre gode råd er de meget velkomne..

  Men det at komme væk fra landevejen gør at man ikke længere er slave af uret.

  Tak for inspiration på din site.

  /Thomas

  1. Hej Thomas

   Jeg har skrevet lidt om energi til lange løb her: https://moseslovstad.com/2013/12/08/energize-me/

   Hvor lang tids nedtrapning/tapering der skal til kommer meget an hvor stor en mængde du har løbet i træning men 2-3 uger plejer at virke for mig selv og de atleter jeg træner. Den store udfordring er at holde sig i ro når kroppen pludselig føles slatten når man trapper ned fra en store træningsvolumen. Der gælder det om at at have is i maven og bibeholde troen på at man har gjort det rigtige og tilstrækkeligt i træning. Hvis man er i tvivl den sidste uge syntes jeg at det virker bedre med ingen træning end at ridikere at lave for meget. Læs mere her: https://moseslovstad.com/2014/03/15/nedtrapning-til-raes-dag/

   God træning frem mod sommerens projekter 🙂

   Venlig Hilsen Moses

 3. Hej Moses
  Vi mangler alt trailudstyr, fra telt til tøj, er der et sted hvor løbere sælger deres brugte ting?Nogle må da ligge inde med en noget, når de opgraderer.
  Vh Anne-Mette Høje

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s