IMG_5952

Uanset om det er små eller store løbeeventyr, du sigter mod kan jeg hjælpe dig til på rejsen.

Løb er enkelt – bare snør skoene og sæt det ene ben foran det andet… Alligevel er der mange faldgruber, blindgyder og omveje jeg kan hjælpe dig med at undgå, så du kan koncentrere dig om det, der gør dig glad og have ro i sjælen med at du får trænet det rigtige. Så dit store mål kan blive så god en oplevelse som muligt.

Min tilgang til træning er kvalitet frem for kvantitet. Jeg har selv vist hvad man kan opnå med relativ beskeden træningsmængde, hvis man griber tingene rigtigt an og har hjulpet mange løbere til at få succes efter samme opskrift. Det skal være sjovt at træne, med fokus på det der lykkes og de faktorer man selv har indflydelse på. Desuden skal det hele selvfølgelig passes ind i forhold til familie og arbejde osv.

Min løbecoaching sigter primært på trail- og ultratrailløb. Uanset om du løber for at vinde, udfordre dig selv, få bedre velvære, få større oplevelser i naturen eller noget helt ottende – kan jeg hjælpe dig…

400365_10151234009574206_1280901643_nHos mig får du:

 • Indledende samtale hvor vi snakker om dine mål, motivation, resourcer, træningshistorik mv.
 • Overordnet træningsplan, der skræddersyes efter dine behov forudsætninger, muligheder og tidsramme.
 • Tilpasning af træningsplanen undervejs i forløbet
 • Opfølgning på den udrettede træning hver anden uge.
 • Sparring i valg af konkurrencer og sæsonplanlægning
 • Vejledning i valg af udstyr, så du bla. undgår dyre fejlkøb
 • Vejledning om eksperthjælp igennem mit netværk
 • Ubegrænset kontakt per telefon, chat og email
 • Rabat på rejser og kurser jeg udbyder
 • Fri start i de løb jeg laver – Ultraløbet Fyr til Fyr, Ultraløbet Gendarmstien, Lille Fyr, Ultraløbet Nordkysten, Krøllebølle Trail Invitational m.fl.
 • Nem online betaling hver måned så kan fokusere på alt det sjove når vi mødes
 • Opfølgning, evaluering plan for restitution efter løbet samt videre planlægning

Prisen er DKK 1.350,- per måned. For at vi skal have tid til at se resultater af dine træning kræver det tålmodighed og vedholdenhed. Når du committer du dig til min. 6 måneders træning og betaler forud slipper du med kun 995,- per måned.

Har du behov for  specifik viden kan også booke en times skype-session til 400,- og pilke min hjerne for viden 🙂img_1010Som en særlig service for deltagerne i vores egne løb, har jeg i år lavet et basalt standard program til deltagere i Ultracup. Det koster 1695,- hele sæsonen (40 ugers program) og 795,- for et 16 ugers program op til de enkelte løb. Forudsætningen er at du har løbet halvmarathon eller længere inden for det sidste år. Du finder Træningsprogrammer til Ultracup her…

Lyder det som noget for dig så kontakt mig på moses@lovstad.dk eller 40411976.

cropped-img_5969.jpg

Testamonials:

“Jeg har været super tilfreds med mit forløb hos Moses, som foreløbigt er kulmineret med, at jeg gennemførte marathondistancen til Kalkmineløbet, hvilket jeg næppe havde klaret uden den hjælp og alle de gode råd jeg har fået undervejs. Jeg vil derfor klart anbefale Moses Løvstad!!” – Tommy Jakobsen – Fredericia

“Tøv ikke med at få Moses med på sidelinien hvis du har nogle mål du vil kæmpe for. Han er en kompetent sparringspartner” – Thomas Skov – Slagelse (Træningsforløb frem til gennemførsel af Thy Ultra Trail 100 miles)

“Jeg har fået en struktureret og skræddersyet træning, der passede nøjagtig mine behov, og derunder også alle løbene.  Jeg var særdeles glad for sparingen op til mit første bjerg løb Eiger ultra E51. Strukturen har i særdeleshed ændret træningsdelen hos mig. Jeg har fået råd og vejledning på kost siden. Og har i de 6 måneder, træningen har stået på tabt 10 kg. Jeg kan til hver en tid kun anbefale Løbe coaching og alt hvad det indbefatter hos Moses :-)” – Anders Møller “Nyuddannet ultraløber”

“Det har været rigtig godt og en stor hjælp at have haft Moses på sidelinjen og styret træningen.” – Anne Lise (Træning mod bla. Fyr til Fyr, Ndure100 og Hammertrail 100)

1623645_740112589379630_5697057761601409285_n

Nogen af dem jeg har hjulpet er:

Annemette med at vinder Salomon Hammertrail 50 miles i 2014 og 2015, blive nr. 2 ved Ultraløbet Gendarmstien og nr. 4 ved Ultraløbet Molsruten i 2014, udtaget til VM i Trailløb 2015.

Thomas  – Thy Ultra Trai 100 miles.

Michael – Hammertrail 100 miles og Südtirol Ultra Skyrace

Anders –  Eiger Ultra og Ultravasan

Tommy – Kalkmine Marathon

Jesper – Ultraløbet Gendarmstien

Anne Lise – Ultraløbet Fyr til Fyr, NDure 100 km og Hammertrail Winter Edition 50 miles

Jens – Transgrancanaria (125 km.) , Krøllebølle Trail 116 km. (ny rekord)

Casper – Ultraløbet Gendarmstien og Ultraløbet Molsruten

Thomas – Mont Blanc Marathon 22 km.

Claus – Ultraløbet Nordkysten

Jakob – Ultraløbet Fyr til Fyr

Jacob – Firkløver Ultra – Prygl i Pinsen

Christian – Hammertrail 100 miles

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s