Roadtrip images...

Hvem: Smuk luksus vandretur i Nationalpark Thy for livsnydere i alle aldre.

Hvad: 3 dages vandring med dagsture i Nationalpark Thy´s storslåede natur. Pakket ind i god komfort så du blot skal flytte fødderne og nyde turen. På denne tur har vi skruet ned for distancen og op for det gastronomiske. Det kan du roligt glæde dig til…

Hvor: Vi starter ved Lodbjerg Fyr ved Agger og bevæger os nordpå gennem nationalparken til Hanstholm Fyr. Undervejs på turen gennem hede- og klitlandskabet passerer vi områdets historiske landmærker som Lyngby Redningsstation, Stenbjerg Landing, Vorupør og selvfølgelig Klitmøller aka Cold Hawaii hvor vi bor på begge nætter.

Hvornår: Sidste weekend i oktober. Fredag den 7. september kl. 12:30 til Søndag den 9. september kl. 15:00

thy1

Turleder: Moses Løvstad som har stor erfaring som løbe- og vandreguide. Efter mange ture til Thy med vandrestøvler, surfbræt og cykel, kender han området bedre end de fleste. Du kan læse mere om Moses her.

Niveau: For dig som gerne vil opleve det vildeste og mest barske natur vi har i Danmark, med fuld komfort. Vi har fundet det bedste området har at byde på frem. Det giver  15- 20 km om dagen i et tempo hvor alle kan være med. Der er god tid til at stoppe op og nyde de mange flotte udsigter undervejs. Der er også mulighed for at tage en kortere dag og få et lift med vores depotbil, hvis benene ikke vil helt så meget som hovedet.

thy2

Indhold: Vi sørger for at gøre turen så let og bekvem som mulig. Derfor transporterer vi din bagage, så du blot skal have en let dagtursrygsæk med. Vi sørger for på overnatningen på delte dobbeltværelser undervejs. Men du kan selvfølgelig vælge at opgradere til dit eget værelse. Undervejs på turen sørger vores rullende depotvogn for frokosten og indlagte kaffepauser med kaffe, the, kolde drikkevarer og snacks. Har du specielle behov i forhold til kosten tager vi naturligvis hånd om dette, hvis du giver os besked på forhånd.

thy5

Hvor skal vi sove i nat: Vi overnatter på den helt nye og flotte Guesthouse Klitmøller midt i byen og spiser lækker morgenmad med lokale produkter fra Thy.

Hvad skal vi spise: Frokost og snacks sørger vores rullende depotbil for, mens vi om aftenen besøger områdets 2 bedste restauranter: Stenbjerg Kro og Hanstholm Madbar. Det bruger kun friske råvarer fra lokalområdet og laver rigtig lækker mad. Det vil være et godt punktum på dagen efter en masse frisk luft og nogen km i benene.

thy10

Til og fra Thy: Kommer du i bil – kører du direkte til Lodbjerg Fyr (Nationalpark Thy, Lodbjergvej 33, 7770 Vestervig). Kommer du med offentlig transport kan vi arrangere kørsel fra nærmeste bus eller tog (Hurup Thy).

thy9

Praktisk: I god tid før turen modtager du mail med praktiske informationer og pakkeliste. Du behøver ikke købe en masse udstyr for at være med på turen. Det eneste du trænger er beklædning til årstiden, godt fodtøj, og en dagstursrygæk.

Det med småt: Prisen er 3.750,- som inkluderer guidening, lokal transport undervejs på turen, overnatning og fuld forplejning med drikkevarer og inkl. frokost + snacks for- og eftermiddag. Ønsker du overnatning på enkeltværelse er tillægget 750,-.

Tilmeld dig Vandreturen i Nationalpark Thy

Har du spørsmål til turen – så tøv ikke med at sende en mail til moses@lovstad.dk

thy4